Проект Сила за здраве

Новини


апр 27 2013

"Искам бебе" празнува 6-тия си рожден ден в Бургас

През настоящата 2013 г. Фондация „Искам бебе" навършва 6 години от своето създаване. По повод празника, екипът на фондацията организира морски рожден ден в Бургас днеср 27 април, от 10.30 ч. в Спортна зала "Бойчо Брънзов". "От името на всички хора, борещи се с проблемното забременяване, изказваме сърдечна благодарност на всички участници в празника, които ще участват абсолютно благотворително. Това са театрална школа „Талантино", Студио ''Сътворение'', Бургаско танго общество, Клуб по български народни танци, Студио за народни танци ,,Георгиев'', Танцово студио 29, Зумба и детска танцова група ,,Абракадабра''. Празникът ще бъде осъществен с помощта на много приятели, прегърнали нашата мечта и винаги готови да помогнат", заявяват организаторите.
От 10.30 ч. в Спортна зала ''Бойчо Брънзов'' екипът на „Искам бебе" - Бургас организира традиционния си Благотворителен базар, в който се включват доброволци от Бургас, Стара Загора, Варна, София, Търговище, Пловдив, Русе, с ръчно изработени сувенири, картини, картички, изработени от бургаски автори. Със средствата от продажбата ще бъдат подпомагани двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от донорски програми.
За три години работа на Общинския фонд за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, успехът се доказва с десетки родени деца в Бургас чрез асистирани репродуктивни методи.
Източник: www.burgasnews.com

Назад »

2012 Сила за здраве. Проект на MSD - България.

Уеб дизайн от Desart Studio